Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες

Οι πολυδιάστατες απαιτήσεις των ζητημάτων του δήμου Καρδίτσας έχουν ανάγκη από ανάλογη αντιμετώπιση και οι νέοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι στην προσπάθεια του συνδυασμού "ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά.

Ένα τέτοιο νέο πρόσωπο με φρέσκες ιδέες και την απαραίτητη γνώση κοσμεί από σήμερα το συνδυασμό μας.

Η Δήμητρα Παπαλίτσα έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει σε ένα δήμο που πρέπει να ξεκινήσει από τα θεμέλια. Είναι βέβαιο πως η όρεξη για προσφορά σε συνδυασμό με τις γνώσεις της αποτελούν εγγύηση στο δύσκολο ρόλο που καλείται να επωμιστεί.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη. Επισυνάπτεται το βιογραφικό της υποψηφίου.

Η Δήμητρα Παπαλίτσα γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1986. Σπούδασε Επιστήμη της Πληροφορικής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος πληροφοριακών συστημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και πολύ καλά ιταλικά και γαλλικά.

Είναι ωρομίσθια εκπαιδευτικός στα δημόσια ΙΕΚ και επιμορφώτρια - εισηγήτρια ενηλίκων. Έχει εργαστεί σε εφημερίδα ως σελιδοποιός, κατασκευάζει ιστοσελίδες και e-shop και έχει δουλέψει στη γραμματεία και την βιβλιοθήκη του Ιονίου Πανεπιστημίου ως ωρομίσθια μεταπτυχιακός. Επίσης εργάστηκε και ως προγραμματιστής στην εταιρεία Wisio GmgH στη Γερμανία.

Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά και έχει συμμετάσχει στην διοργάνωση συνεδρίων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Είναι υπεύθυνη του γραφείου τύπου του συνδυασμού "ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ".