Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Ο Δήμος της νέας εποχής, οι στόχοι, οι προοπτικές και οι δυνατότητες αναγέννησης – ανασυγκρότησής του ήταν το αντικείμενο της εσωτερικής διαδικασίας του συνδυασμού “ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”.

Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου στα γραφεία του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γκαβογιάννης ανέπτυξε διεξοδικά τις παραπάνω κατευθυντήριες γραμμές, προκειμένου οι υποψήφιοι του συνδυασμού να είναι πλήρως ενημερωμένοι. Ο κ. Γκαβογιάννης υπογράμμισε πως η μεθοδικότητα και ο συντονισμός είναι τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου ο Δήμος Καρδίτσας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας και να είναι ωφέλιμος στους δημότες, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες για έργα υποδομής, επενδυτικές δράσεις, καινοτόμες πρακτικές για την ενίσχυση επιμέρους μεν, σημαντικών δε τομέων όπως π.χ. ο τουρισμός. Τέτοια ζητήματα, είπε ο κ. Γκαβογιάννης, είναι πάρα πολλά, αφού είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που ζητούν λύση και οι θέσεις του συνδυασμού απέναντι σ’ αυτά πρέπει να συνοδεύονται με απτές αποδείξεις, στηριζόμενες σε στοχευμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα, διαφορετικά δεν πρόκειται για προτάσεις λύσεων, αλλά για υποσχεσιολογία.

“Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους δημότες, αφήστε τους άλλους να είναι πρόσκαιρα αρεστοί με ανέφικτες υποσχέσεις προσωπικού επιπέδου, στις οποίες επιδίδονται τελευταία για να αντισταθμίσουν την έλλειψη προτάσεων και ιδεών. Εμείς θα βαδίσουμε το δρόμο της ειλικρίνειας”, ήταν τα λόγια του υποψηφίου Δημάρχου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν τον προεκλογικό αγώνα, οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο και διαπιστώθηκε η ενότητα και η αποφασιστικότητα όλων για σταθερή και δυναμική πορεία μέχρι τη νίκη.