Μήνυμα Κώστα Γκαβογιάννη για το νέο έτος

Έτος εξελίξεων το 2019. Ο νέος χρόνος αποτελεί το σημαντικότερο ίσως ορόσημο των τελευταίων ετών, όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν το μέλλον όλων μας.

Σ’ αυτή τη συγκυρία ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθόσον από τις εκλογές του Μαΐου θα προκύψουν εκείνοι που θα εργασθούν για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο Συνδυασμός “ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ” είναι καθόλα έτοιμος να αναλάβει αυτό το σημαντικό έργο με απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας των περιστάσεων και των αναγκών που υπάρχουν. Είμαστε έτοιμοι, τόσο από πλευράς προτάσεων, όσο κι από πλευράς στελεχών. Ύστερα από αυστηρή επιλογή το Συνδυασμό απαρτίζουν οι καλύτεροι που διακατέχονται από συγκεκριμένο όραμα και αστείρευτη διάθεση. Σ’ αυτή την εκλεκτή ομάδα στελεχών κυριαρχεί η ευελιξία, ώστε να παραμένουμε θετικοί σε κάθε ωφέλιμη πρόταση και ιδέα που μπορεί να προκύψει από τον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται έντιμα για το σύνολο, γιατί θέλουμε τα καλύτερα για την Καρδίτσα, έχοντας σαν αρχή ότι ο κοινός στόχος απαιτεί κοινή προσπάθεια.

Οι ευχές μας για τη Νέα Χρονιά βγαλμένες μέσα από την καρδιά μας απευθύνονται σε όλους με χαμόγελο και αισιοδοξία. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για το Συνδυασμό “ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”

Κώστας Γκαβογιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος