Μητσοτάκης: «όσο πιο ανίκανος αποδεικνύεται ο κ. Τσίπρας τόσο πιο αδίστακτος θα γίνεται»

«Γιατί κανείς μας τελικά δεν θέλει μια άρρωστη Δημοκρατία, όπου οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς και οι ακραίοι εγκαθίστανται στο προσκήνιο.

Περισσότερα...

Στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κ. Γκαβογιάννης

Στην Αθήνα μετέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης ο οποίος παραβρέθηκε και παρακολούθησε τις εργασίες του 12ο συνεδρίου της Ν. Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 - 16 Δεκεμβρίου 2018.

Περισσότερα...

Α.Τζιτζικώστας: Κατηγορηματικό όχι σε υποψηφιότητα στο δήμο Θεσσαλονίκης

Την κατηγορηματική άρνηση του νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στη διεκδίκηση του δήμου της Θεσσαλονίκης, διακηρύττουν με έντονο ύφος,

Περισσότερα...

ΝΔ: Υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για τον δήμο Θεσσαλονίκης - Ποιος πάει Περιφέρεια

Την έκπληξη στην Μακεδονία επιχειρεί η ΝΔ αφού θέλει να κάνει δικές της τόσο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Συνέντευξη Τάσου Γαϊτάνη στον Αθήνα 98,4 FM

Η ΝΔ δε θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε υποψηφιότητες που έχουν προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και μια σωστή αντίληψη για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Αυτές οι υποψηφιότητες εγκρίνονται τελικά από τις τοπικές κοινωνίες.

Περισσότερα...

Έπεσαν οι μάσκες

Στα στενά κομματικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταχθεί ξεκάθαρα πλέον οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Περισσότερα...

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της κυβέρνησης

Ακόμα και με την απλή αναλογική στην Τ.Α. “δεν βγαίνουν τα κουκιά” για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και έτσι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Περισσότερα...

Εμμονές και υστεροβουλία

Με σκόρπιες κουβέντες, ή στοχευμένες «συνεντεύξεις» ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ξετυλίγει το κυβερνητικό σχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνοντας στοιχεία και κατευθύνσεις, προκειμένου να εκτιμηθούν οι αντιδράσεις. Από αυτές θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάρτιση της τελικής πρότασης.

Γράφει ο Κώστας Γκαβογιάννης

Περισσότερα...