Με εντυπωσιακή συγκέντρωση τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση με την παρουσία εκατοντάδων φίλων πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Καρδίτσα από την Αρχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Γκαβογιάννη.
Το παρών έδωσαν πολλά πολιτικά πρόσωπα, πρώην βουλευτές και νυν υποψήφιοι, δήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και νυν υποψήφιοι, πολιτευτές ακόμη και από άλλους νομούς, εκπρόσωποι σωματίων εργαζομένων. Το κυριότερο ήταν η εντυπωσιακή παρουσία φίλων που παραβρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο.
Στην ομιλία του ο Κώστας Γκαβογιάννης αναφέρθηκε στον έντιμο και ακομμάτιστο αγώνα που δίνει, έκανε περιληπτικά κάποιες προτάσεις για το πώς θα κινηθεί ως δήμαρχος, κατέδειξε τις αδυναμίες αλλά και την εγκατάλειψη της πόλης από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Βασιζόμενος σε μια ομάδα νέων και άφθαρτων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και προσφορά αλλά και με ρεαλιστικό σχέδιο η πόλη, η περιοχή μπορεί να λάβει και πάλι την θέση και τον ρόλο που της αξίζει.
Ακολούθησε δεξίωση για το κοινό και ένα μίνι πάρτι κυρίως για τα παιδιά.