Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο η «Καρδίτσα από την Αρχή»

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή» συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Ο Σεβασμιότατος τους καλωσόρισε και συνομίλησε με τον Κ. Γκαβογιάννη κυρίως για θέματα που αφορούν την πόλη μας. Ο υπ. δήμαρχος εξέθεσε στον Σεβασμιότατο τους προβληματισμούς του για την κακή εικόνα της πόλης η οποία θυμίζει μια εγκατελημένη περιοχή κάτι που έχει πολύ άσχημο αντίκτυπο σε όσους έχουν την επισκέφθηκαν ή έχουν την πρόθεση να την επισκεφθούν. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος που στην ουσία πήγε χαμένη διότι κανένα ουσιώδες έργο δεν πραγματοποιήθηκε που θα βελτίωνε την κατάσταση και τη ζωή των δημοτών.

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εκκλησία αλλά και στο έργο της και ο Κ. Γκαβογιάννης τον διαβεβαίωσε πως είναι και θα είναι πάντα κοντά στην Εκκλησία. Πιστεύω είπε, ότι και με την βοήθεια του Θεού θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όμως απ’ όποιο ρόλο και να έχουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Στο τέλος ο Κ. Γκαβογιάννης έκανε ένα συμβολικό δώρο στον Σεβασμιότατο και όλοι οι υπ. σύμβουλοι τον ευχαρίστησαν για την εγκάρδια συνάντηση.