Ιδιαίτερη τιμή

Χρήστος Τοπούζης: Μία ιδιαίτερη μνεία σε ένα ξεχωριστό άνθρωπο, συμπαραστάτη στον αγώνα μας στις δημοτικές εκλογές.

Περισσότερα...

Με εντυπωσιακή συγκέντρωση τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση με την παρουσία εκατοντάδων φίλων πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Καρδίτσα από την Αρχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Γκαβογιάννη.
Περισσότερα...

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο η «Καρδίτσα από την Αρχή»

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή» συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Περισσότερα...

Στην ετήσια χοροεσπερίδα των αστυνομικών Καρδίτσας ο Κ. Γκαβογιάννης

Στην ετήσια χοροεσπερίδα που συνδιοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας και το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κ. Γκαβογιάννης.

Περισσότερα...

Στην ετήσια εκδήλωση του φιλόπτωχου ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης ο Κ. Γκαβογιάννης

Στην ετήσια εκδήλωση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων παρευρέθηκε ο κ. Γκαβογιάννης

Περισσότερα...

Ο Κ. Γκαβογιάννης στο Κατηχητικό του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας

Κοπή πίτας πραγματοποίησε σήμερα το Κατηχητικό του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο κτίριο πίσω από το ναό που στεγάζεται και λειτουργεί το «Σπίτι της αγάπης».

Περισσότερα...

Κοπή της πίτας του συνδυασμού του Κ. Γκαβογιάννη

Με εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού "Καρδίτσα από την αρχή" του Κ. Γκαβογιάννη στο Παυσίλυπο. 

Περισσότερα...

Επίσκεψη του κ. Γκαβογιάννη στην Καρδιτσομαγούλα

Αναβιώνοντας το έθιμο της «Γουρουνοχαράς» παρευρέθηκε ο κ. Γκαβογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος με κατοίκους της περιοχής.

Περισσότερα...

Επισκέψεις σε ιδρύματα από τον υποψήφιο δήμαρχο Κ. Γκαβογιάννη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης πραγματοποίησε επισκέψεις αγάπης στο γηροκομείο Ιερέας Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και στο ΚΕ.ΠΕ.Π Καρδίτσας ενόψει των εορτών.

Περισσότερα...

Στο “AUDI on Tour” ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης

Την επίσημη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων AUDI και VW της Καρδίτσας «Δεμερλιώτης ΑΕΒΕ»  επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γκαβογιάννης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων  μοντέλων αυτοκινήτων της AUDI, A1 και Q3.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2