Μήνυμα Κώστα Γκαβογιάννη για το νέο έτος

Έτος εξελίξεων το 2019. Ο νέος χρόνος αποτελεί το σημαντικότερο ίσως ορόσημο των τελευταίων ετών, όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν το μέλλον όλων μας.

Περισσότερα...

Ορατοί οι στόχοι

Καταιγίδα αλλαγών συντελείται τελευταία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, απέναντι στην οποία λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται τους στόχους και αντιδρούν.

Περισσότερα...

Ανανέωση ελπίδας

Πρόσφατα αναφέρθηκα στις ευθύνες των παλαιοτέρων, όσον αφορά τον αποκλεισμό των νέων από την πολιτική σκηνή και την αποστροφή τους σε κάθε τι που έχει σχέση με τα κοινά, αποστροφή που δυστυχώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Περισσότερα...

Οι δυνατότητες των νέων κλειδί για την πρόοδο

Το σύνθημα ότι “η ανάπτυξη ξεκινάει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση” έχει την εξήγησή του και τις προεκτάσεις του, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ο “από μηχανής Θεός” χωρίς τη βασική παράμετρο, που είναι η συμμετοχή.

Περισσότερα...

Στην Ελληνίδα μάνα

Kάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας όλοι έχουν ένα λόγο να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, αφού για τον καθένα από εμάς η μάνα είναι μια ξεχωριστή γυναίκα που στο πρόσωπό της αντικατοπτρίζεται όλος ο κόσμος. Μάνα είναι μόνο μία και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της.

Περισσότερα...

Κώστας Γκαβογιάννης: "Καλλιτεχνική… επιμέλεια"

Τα γκραφίτι είναι μια μορφή τέχνης (διαφορετική μεν) που δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις έχει καθ’ υπερβολή συνδεθεί με την υποβάθμιση του δημόσιου χώρου και την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές των πόλεων.

Περισσότερα...